| Organitzatiu

Sílvia Carrasco, nova treballadora social

Relleva el lloc a Sandra Medina

A partir d'aquesta setmana, Sílvia Carrasco Pérez, és la nova treballadora social de l'Hospital de Palamós, rellevant el lloc a Sandra Medina. Així la Unitat de Treball Social de l'Hospital de Palamós queda configurada per la Sílvia i la Clàudia Illa.

La funció d'aquesta unitat és donar atenció integral a les necessitats biopsicosocials que apareixen en situacions de malaltia, els efectes provocats per la manca de salut i en la prevenció de les conseqüències sociosanitàries del fet d'emmalaltir.

La Sílvia, nascuda a Sabadell, és graduada en Treball Social per la Universitat Ramon Llull i va cursar el màster en Treball Social Sanitari a la Universitat Oberta de Catalunya.

Abans d'incorporar-se a SSIBE, la Sílvia ha estat treballadora social sanitària a Hospital General de Granollers i al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí.

Sandra Medina ha estat treballadora social de l'Hospital de Palamós durant 27 anys i els seus darrers anys va impulsar amb èxit el programa de voluntariat de l'Hospital de Palamós i ha estat coordinant projectes de solidaritat.

Agraïm a la Sandra Medina la implicació de tots aquests anys, així com la seva dedicació a oferir sempre una atenció al més humana possible.

I donem la benvinguda a la Sílvia a SSIBE!

Sílvia Carrasco i Sandra Medina