| Organitzatiu

Obres hospital: Canvis de finestres. Formació de 2 boxs tancats a urgències. Reforma del mur i paviment de la rampa d’accés a urgències

Del 3 al 30 de maig

El projecte d'obres inclou la renovació de totes les finestres de l'edifici històric. Aquesta partida s'ha anat executant ja a totes les zones que s'ha intervingut com per exemple la cafeteria, la direcció assistencial, l'UMA, l’UCIM o la planta 3 ("el colomar"). A la resta de zones està planificat d'executar el canvi de finestres durant el mes de maig.

La intervenció abastarà urgències, consultes, hospital de dia mèdic, sala d'ofimàtica i sala de reunions de planta 2. La línia d'actuació no la podem definir amb precisió perquè les finestres actuals són antigues, de diferents èpoques i cada cas és diferent, tot i això sí que s'estableix la previsió següent:

  • Inici 29/abril a les 15 h. S'ocuparà la sala d'ofimàtica i sala de reunions fins al 16/maig. S'utilitzarà aquesta sala com a magatzem. La mateixa tarda del 29/abril es començarà per les consultes que estiguin lliures.
  • El divendres 30/abril i dissabte 1/maig es treballarà amb aquesta prioritat: 1 - hospital de dia mèdic, 2 - zones comuns de planta 2, 3 - consultes. L'hospital de dia mèdic quedarà plenament funcional pel dilluns.
  • La setmana del 3/maig s'acabarà consultes. A les consultes es treballarà a la tarda seleccionant les consultes lliures. S'intentarà començar també aquesta setmana els boxs de pediatria i/o CA d'urgències.
  • La setmana del 10/maig s'acabarà urgències excepte observació.
  • La setmana del 17/maig es farà observació d'urgències.
  • La setmana del 24/maig acabar repassos.

Del 3 al 30 de maig, a banda del canvi de finestres, es realitzaran canvis a la planta 1 de l'hospital, com són la formació de 2 boxs tancats a urgències i la reforma del mur i el paviment de la rampa d’accés a urgències.

En conseqüència, les zones implicades es veuran afectades de la següent manera:

  • Sorolls i operaris a la zona propia de l’obra.
  • Trasllat de recepció i triatge a zona d’admissió i triatge d’estiu. Es posarà una persona a la sala d’espera d’urgències per donar indicacions als usuaris.

Quant a mobilitat horitzontal, industrials, assistencials i usuaris compartiran la mateixa zona.

Disculpeu les molèsties.

Accediu a les fitxes d'obres a través del banner