| Voluntariat

Gràcies, voluntariat!

Del 24 al 28 de maig, es celebra la Setmana del voluntariat de Girona

Responsabilitat, emoció, estima, humanitat, motivació, amor, agraïment, esperança i generositat però també tristesa i solitud.

Aquestes són les sensacions que desperta la tasca de voluntariat entre els nostres professionals que atenen les videotrucades i la tasca d'acompanyament als nostres pacients hospitalitzats i aïllats per COVID.

Volem aprofitar la Setmana del Voluntariat de Girona per agrair i reconèixer la solidaritat dels nostres treballadors i treballadores. Prop d'una vintena d'ells i elles s'han ofert en els darrers mesos com a voluntaris per acompanyar i facilitar el contacte entre pacients i famílies a través de prop de 2.000 videotrucades.

Donades les restriccions de visites, el servei de voluntariat s'ha hagut de reformular i passar a ser format per personal intern de SSIBE per continuar oferint aquest acompanyament. Afortunadament, amb la situació actual de la pandèmia, ja comencem a treballar per poder reemprendre els serveis d'abans de la pandèmia ja amb personal extern.

Durant la pandèmia, també s'ha comptat amb les Tirita Clown, que han continuat seguint visitant als i a les pacients hospitalitzades, fins i tot en zones d'aïllament COVID19, que només amb la guitarra i el seu nas de pallasso han arrencat més d'un somriure i llagrimeta.

A tots vosaltres, moltes gràcies!  

Setmana Voluntariat Girona