El jardí de Palamós Gent Gran pren vida amb l’arribada del bon temps

S’hi celebra la clausura del programa Apadrina un avi, plantem flors rebudes i pintem els seus bancs.

Tot i les mesures de seguretat i prevenció que s'han de seguir per protocol a les residències i centres sociosanitaris, Palamós Gent Gran compta amb un jardí  on s'hi poden realitzar trobades, passejades i diferents actes.

La setmana passada vam usar aquest espai exterior i polivalent per treure'n diferents usos:

Tancament del programa "Apadrina un avi"
Dimarts passat, es va cloure el programa "Apadrina un avi" i es va realitzar una trobada presencial al jardí del centre entre les padrines i els residents. Va ser una trobada especial, ja que era el primer cop que es veien en persona després de totes les trobades virtuals que han realitzat setmanalment des del mes de gener.

En total, s'han apadrinat a 9 residents i ho han fet un total de 18 estudiants de 4t d'ESO dels Instituts de Palamós i del Vedruna de Palamós.

Noves plantes donades per la llar l'Estel de Palamós
El dimecres es van rebre diferents plantes de la llar d'infants l'Estel de Palamós. Es tracta d'un centre escolar situat just al davant i van voler participar amb la campanya "Una flor, un somriure" per omplir de color i vida el jardí.

Dimecres mateix, les persones usuàries del centre de dia van aprofitar per transplantar-les i regar-les a les jardineres habilitades per a aquestes donacions.

Pintada dels bancs del jardí
Durant tota la setmana, els residents de Palamós Gent Gran s'han mostrat molt entusiasmats i han aprofitat la seva sortida al jardí per repintar els bancs i adequar-los per a les seves estades a l'exterior.

Tancament del programa Apadrina 1 avi
Donació de plantes de la llar d'infants L'estel
Repintem els bancs del jardí de Palamós Gent Gran