| Prevenció i promoció de la salut

La vacunació contra la COVID, un esforç col·lectiu

Prop de 150 professionals han ofert el seu temps per avançar en la campanya de vacunació

Ja fa més de 6 mesos que vam posar la primera vacuna contra la COVID al Baix Empordà. Es va començar amb les persones treballadores sanitàries i usuàries de les residències de la comarca. Un mes i mig després, s'iniciava la campanya de vacunació a la ciutadania en general, amb les persones majors de 80 anys.

En aquest mig any, s'ha avançat molt en l'índex de cobertura de vacunació al Baix Empordà. Gràcies a la predisposició de tota la ciutadania que ha respost a les diferents crides, però també a tots i totes els/les nostres professionals que s'han ofert com a voluntaris/àries.

Es tracta de prop de 150 professionals del col·lectiu d'infermeria, cos d'administració i de laboratori. Moltes d'elles ho han fet fora d'hores, doblant torns en acabada la seva jornada laboral i amb la millor predisposició per avançar en la campanya de vacunació.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra dedicació i compromís amb la salut. A dia d'avui s'han punxat més de 59.000 vacunes, aconseguint que el 69% dels majors de 35 anys del Baix Empordà se'ls hagi administrat ja la primera dosi. Tot i així, la campanya de vacunació encara segueix activa, queda molta feina per fer i és imprescindible comptar amb tots els professionals que hi col·laboren. Recordeu, tots junts, sumem!

Marató Torroella de Montgrí
Marató La Bisbal d'Empordà
Vacunació Sant Antoni de Calonge