| Docència

S’incorporen els i les noves residents

Amb data d’avui s’han celebrat els actes d’adjudicació i presa de possessió a les places de Formació Sanitària Especialitzada

Aquest matí hem donat la benvinguda a la nova promoció de residents que s'han incorporat aquest any per a la seva formació durant un període de dos a cinc anys, en funció de l'especialitat.

En total, són 13 residents: 5 infermeres d'Atenció Familiar i Comunitària (IFIC), 1 metge i 4 metgesses d'Atenció Familiar i Comunitària (MFIC), 1 llevadora (LLIR), 1 metgessa especialista en Ginecologia i Obstetrícia (GIO) i 1 metgessa en Medicina Interna.

Enguany s'incorporen com a nous tutors la Sra. Mercè Agustí, la Sra. Jaione Echarte, Sra. Elsa Rueda i Dr. Guzmán Barrero.

Volem acomiadar i donar les gràcies des d'aquest espai a la Dra. Concepció de Ribot, tutora des dels inicis de la UD de Medicina Familiar i Comunitària que aquest curs ha tingut al seu últim resident, Antonio Mora López.

No volem acabar aquesta notícia sense donar les gràcies als i a les residents que el mes de maig van acabar l'especialitat, destacant significativament el paper que van desenvolupar durant la pandèmia.

Per primera vegada tots i totes les residents s'han quedat per formar part dels nostres equips de treball.

Us adjuntem la Galeria Fotogràfica dels nous residents

Residents ABS
Residents Hospital de Palamós