La Dra Maria Josep Martí ja és als Jocs Olímpics de Tokyo 2021

Com a voluntària dins l’equip de control de dopatge.

La Dra Maria Josep Martí ja és a Tokyo on aquest estiu participarà com a voluntària als Jocs Olímpics i Paralímpics. Hi participarà com a oficial dels controls de dopatge.

Va arribar dilluns al matí i després de 3 dies de confinament, avui ja començarà a treballar com a oficial dels controls de dopatge als i a les atletes en les diferents competicions, seus o la vil·la olímpica, segons li sol·liciti l'organització.

La Dra Martí és metge especialista en medicina esportiva i responsable del Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l'Hospital Clínic Costa Brava.

Aquests no són els primers Jocs Olímpics per ella: ja va estar a BCN'92. A banda, també ha participat en d'altres grans campionats esportius a nivell mundial com el mundial FINA Barcelona 2013, I Jocs Olímpics Europeus a Baku, el mundial d'atletisme de Londres 2015, els Jocs Asiàtics a Jakarta el 2018, diferents París Dakar (1990 - 92), Camel Trophy (Mongolia97, Tierra del Fuego 98, Tonga Samoa 2000) o nombrosos campionats mundials de rem i piragüisme celebrats a Banyoles.

Maria Josep Martí, als Jocs Olímpics de Tokyo