| Docència

Gràcies, residents!

Reconeixement als i a les residents que han acabat el seu període de formació a SSIBE.

Aquest migdia hem realitzat un agraïment i reconeixement als i a les residents que aquest mes de maig han acabat la seva etapa formativa i que s'incorporen ja com a infermeres i metges i metgesses especialistes.

La seva ha estat una residència excepcional, pel paper i suport que tots i totes han realitzat durant la pandèmia COVID19. Alhora, també ho és ja que per primer cop tots i totes un cop acabada la residència es queden a SSIBE per continuar formant part dels nostres equips de treball.

En concret, a l'ABS de Palafrugell s'incorporen el metge Antonio Mora i la metgessa Sonia Aguilar; a l'ABS de Palamós el metge Jordi Turró i la infermera Ángela Correa; a l'ABS de Torroella la infermera Mireia Guimerà; al servei d'urgències de l'Hospital la metgessa Ángela Hernández; al servei de medicina interna el metge Miquel Hortós; al servei de ginecologia i obstetrícia la llevadora Mònica Vidal i la metgessa Clara Sanromà; i a la unitat de pacient crònic complex i PADES de Palamós i Palafrugell el metge Pierpaolo Arciello.

Per la seva banda, també s'ha agraït la tasca realitzada per la resident Sandra Hornillos, resident MFIC de l'ICS que també ha acabat la seva etapa com a resident i de la Dra Concepció Ribot, que ha acabat la seva etapa com a tutora.

Moltes gràcies per la confiança i la vostra ajuda.

Veure galeria fotogràfica

Comiat Residents 2021