| Responsabilitat social corporativa

40 esportistes de SSIBE participen aquest cap de setmana a l’Oncotrail

És el 8è any que hi participem i som l’entitat amb més equips participants.

Aquest cap de setmana se celebrarà la 8a edició de l'Oncotrail, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, per millorar les condicions de vida dels i les malaltes de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

Després d'un any d'aturada a causa de la COVID, la prova torna amb més equips i participants que mai: 286 equips i 2.300 corredors i corredores. També s'ha batut el rècord d'inscripció de totes les edicions anteriors: ja s'han recollit 318.00 euros, una xifra que s'espera que augmenti encara més ja que la plataforma de donatius continua oberta.

40 esportistes de SSIBE
D'entre tots els equips participants, destaquen els 5 equips que presenta SSIBE. Tornem a ser l'entitat que més equips hi aporta, junt amb El Petit Montgrí de Torroella, també amb 5 equips.

Els 5 equips són Urgències pas a pas, Team Trail Salut, Xarel·los, Quirúrgiques i Team Trail Rx. Tots ells ja tenen experiència en edicions anteriors, tot i que hi ha esportistes que la correran o caminaran per primer cop. Cal destacar també els esportistes Ramon Bos, Marc Rios, Marc Triano i com a equip de suport l'Edu Roca,  que no s'han perdut cap de les 8 edicions. Per sexes, la disputaran 24 homes i 16 dones.

Avui hem fet públic també el nou entrevistat del projecte #SocSSIBE. És en Marc Triano, auxiliar sanitari del servei d'urgències de l'Hospital de Palamós, corredor de trail i veterà de l'Oncotrail amb l'equip Urgències pas a pas. A partir de demà, ens prendrà el nostre Instagram @_ssibe per retransmetre en directe la cursa Oncotrail i durant la setmana vinent ens explicarà el dia a dia dels/ de les auxiliars sanitaris/es.

Hem preparat aquesta infografia per presentar els nostres valents i valentes. Feu-hi una ullada.

Enllaços relacionats

Oncotrail 2021
Infografia Oncotrail 2021