| Prevenció i promoció de la salut

Els Surgical Boys competiran aquest cap de setmana a l’Oncobike

La 5a edició de la prova ciclista torna amb un centenar d’equips participants.

Demà al matí la Vall de Llémena s'omplirà d'un centenar d'equips ciclistes disposats a prendre part a la 5a edició de l'Oncobike, un repte esportiu i solidari que organitza la Fundació Oncolliga Girona.

Després de l'aturada l'any passat degut a la pandèmia, aquest any torna altre cop la prova solidària i per equips amb dos itineraris: la versió llarga compta amb 200km i la curta amb 115km. En ambdós casos, sempre s'ha de pedalar en parelles.

Per tercer any consecutiu, hi haurà un equip de SSIBE participant. Es tracta dels Surgical Boys, que amb alguna baixa respecte les darreres edicions, afrontarà la versió curta de 115km amb ganes de fer un bon paper. Aquest any l'equip està format per Edu Agustí, Sergi Ortega, Francisco Rodrigo i Miquel Àngel Vilalta.

En les dues edicions anteriors, l'equip va completar les proves sense problemes. El 2018 es van estrenar amb 14 hores i 59 minuts, mentre que el 2018 van establir el seu propi rècord amb 11 hores i 41 minuts, acabant en la 23a posició dels 73 participants.

Molta sort, nois!

Sergi Ortega i Edu Agustí, en l'edició 2019