| Responsabilitat social corporativa

Ajudem a la Maimouna!

La ONG Amics de Bolembou recapta fons per intervenir quirúrgicament una infecció severa a la cama

Des de fa uns dies, la ONG Amics de Bolembou ha llançat una campanya de micromecenatge a migranodearena.org per poder continuar amb el tractament de la Maimuna.

Fa 3 anys, la Maimuna va patir una fractura oberta a la cama a Senegal. Es va infectar i va evolucionar malament. El tractament que la infecció necessitava no es podia realitzar a Senegal i l'ONG Conductors Solidaris de Barcelona va mobilitzar-se per poder aconseguir un visat sanitari i venir a Catalunya.

La primera part del tractament s'ha realitzat a l'Hospital de Palamós, on la fundació ha cobert les despeses de les 3 operacions realitzades i l'hospitalització. També s'ha comptat amb l'ajuda d'una voluntària que ha fet les labors de professora al mateix hospital per tal que la Maimouna pogués continuar amb el ritme escolar.

La segona part del tractament és més complicada i no pot realitzar-se a Palamós. Els bombers de Barcelona han col·laborat voluntàriament en el trasllat per tal de fer proves, i la valoració per especialistes de traumatologia pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu. Afortunadament, s'ha descartat l'amputació de la cama. S'han de realitzar un parell més d'intervencions i Sant Joan de Déu no cobrarà part del tractament però no pot fer front al cost del material ortopèdic. Aquest cos l'ha d'assumir l'ONG Amics de Bolembou.

És per això que us demanem ajuda: cada col·laboració compta!

Podeu fer el donatiu: