| Responsabilitat social corporativa

Donació de 2.240€ per part de l’Associació de britànics de l’Estartit

Els diners es destinaran a la compra d’un ecògraf per a venopuncions

Ahir al migdia, el director - gerent de SSIBE, Xavi Pérez, va rebre de la mà de l'Associació de britànics de l'Estartit una donació de 2.240€.

L'associació de residents estrangers del municipi organitza anualment un torneig de golf i en acabat realitza una rifa benèfica entre tots els assistents. Cada any, els diners recaptats la destinen a alguna causa benèfica i aquest any l'han volgut donar a SSIBE. En concret per al col·lectiu d'infermeria.

Fa precisament 2 anys, la mateixa associació, ja van donar 1.040€ per a l'adquisició d'un llit per a l'Hospital de Dia Mèdic.

Els diners recaptats es destinaran a l'adquisició d'un ecògraf per a venopuncions. L'equip ajuda a una correcta visualització i identificació de les venes sobretot en la zona que va del colze a l'aixella, on s'hi solen posar vies endovenoses per a tractaments de llarga durada, menys corrosius per al/la pacient.

A l'acte també hi ha assistit Kenny Brow i Steve Senior, en representació de l'associació; Xavier Arrebola, director d'infermeria i la infermera Alícia Peralta, infermera de l'Hospital i interlocutora amb l'associació durant tot el procés.

Mecenatge i SSIBE
La Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà és una entitat sense ànim de lucre i per això tots els diners rebuts per la via del mecenatge serveixen per a reinvertir-los en equips, espais o accions que ajudin a millorar l'atenció de les nostres persones usuàries.

Tothom qui ho desitgi, pot fer la seva donació per transferència, per bizum al 01640 o bé en línia a través del web www.ssibe.cat/collabora

Donació de l'Associació de Britànics de l'Estartit