| Responsabilitat social corporativa

Els Bombers amb causa recapten 1.150€ amb la venta del seu calendari solidari

Venen un total 115 unitats durant el matí del passat divendres.

El passat divendres, 12 de novembre, els Bombers amb causa van vendre el seu calendari solidari amb el que van recaptar 1.150€.

Durant el matí van ser presents a la planta 2 de l'Hospital de Palamós i van vendre 115 calendaris que ajudaran a finançar la recerca de l'Obra Social de Sant Joan de Déu per a projectes destinats a la infància en risc d'exclusió social.

10 anys de calendaris

El projecte va néixer l'any 2011 amb un calendari fruit de la iniciativa de tres Bombers de la Generalitat conjuntament amb l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Actualment hi participen els cossos de Bombers d'Andorra, Bombers de Barcelona i  Pompièrs d'Aran, que compten amb la col·laboració de famílies, professionals de la  fotografia i la il·lustració.

El projecte Bombers amb Causa ha continuat amb la seva tasca solidària el 2021 i, malgrat les dificultats de la pandèmia, en la passada 10a edició ha recaptat 76.540€. La iniciativa solidària permet seguir finançant programes de recerca en malalties infantils i projectes d'atenció a la infància en risc d'exclusió social de l'Obra Social Sant Joan de Déu. Amb la nova recaptació, ja són 619.556€ els diners recaptats des del 2011.

Gràcies a la teva col·laboració fas possible que nens i nenes atesos a diversos centres de Sant Joan de Déu puguin rebre millors tractaments, combatre les seves malalties i tenir un futur ple d'oportunitats.

Calendari Bombers