| Assistencial

Incorporem referents de Benestar Emocional i Comunitari a l’Atenció Primària

Les nostres ABS incorporen 4 psicòlegs com a referents

Des del passat mes de novembre, les nostres 4 ABS compten amb 4 psicòlegs referents de benestar emocional i comunitari. Són l'Olga Collell, la Raquel Font, l'Imma Martí i en Jesús Vieytes.

En què consisteix el Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària?    
A través del Programa de benestar emocional i salut comunitària, aquests referents duran a terme tasques de promoció i prevenció de la salut emocional alhora que la seva feina ha de servir per detectar factors de risc psicosocials o de situacions de risc elevat que puguin portar a un patiment mental entre aquells col·lectius de la població que més ho necessitin.

La seva incorporació als EAP permetrà millorar la prevenció i la promoció del benestar emocional de la comunitat i minimitzant o evitant l'aparició de problemes de salut mental o addiccions gràcies a la detecció precoç de factors psicosocials de la comunitat.

Qui són els nostres referents en benestar emocional i comunitari?    

A l'ABS de La Bisbal, la psicòloga referent és l'Olga Collell. Nascuda a Girona, es va llicenciar en Psicologia a la Universitat de Girona al 2001 i disposa d'un postgrau en teràpia sistèmica breu a Kine Barcelona.

A l'ABS de Torroella, la psicòloga referent és la Raquel Font. Nascuda a Palamós, és llicenciada en Psicologia a la Universitat de Girona des del 2001, on també va cursar un postgrau en teràpia sistèmica breu, alhora disposa d'un màster en violència domèstica a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l'ABS de Palafrugell, la psicòloga referent és l'Imma Martí. Nascuda a Girona, es va graduar en Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya al 2016 i cursat un postgrau en teràpia sistèmica breu a la Universitat Oberta de Catalunya.

A l'ABS de Palamós, el psicòleg referent és en Jesús Vieytes. Nascut a Salt, ha estudiat la llicenciatura en Psicologia a la Universitat de Girona al 1998, ha fet un màster en mestratge en psicologia social i el doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Benvingut i benvingudes!

Psicòleg/òlogues