| Prevenció i promoció de la salut, Responsabilitat social corporativa

Reduïm la bretxa digital al CAP de Palafrugell

La mirada de salut cap a la comunitat.

El grup motor en Salut Comunitària de l´ABS de Palafrugell va iniciar dilluns un nou projecte amb l'objectiu de reduir els impactes de la bretxa digital a la població de l'ABS i que es realitza en col·laboració del Servei Comunitari de l´IES Baix Empordà.

Els i les joves són 8 estudiants de 3er d´ESO, i com a part del seu aprenentatge en treball per la comunitat, donaran suport a les persones amb dificultats en la descàrrega i l'ús d'aplicacions digitals relacionades amb la salut, com poden ser la descàrrega i ús de les App SSIBE, App la Meva Salut, la descàrrega del certificat COVID i/o la seva impressió.

El servei s'ofereix durant 5 setmanes, des del 17 de gener fins el 17 de febrer, i de dilluns a dijous de 16 a 18h a l'entrada del CAP.

Què és la bretxa digital?
La bretxa digital es presenta com una desigualtat social provocada per l'adveniment de la societat de la informació entre els grups de població que tenen accés desigual a internet i a les tecnologies de la informació i la comunicació, ja sigui per motius econòmics, socials o generacionals.

Jan i Maria, estudiants de l'IES Baix Empordà de Palafrugell