| Responsabilitat social corporativa

Finalitza el projecte sobre bretxa digital a l’ABS de Palafrugell

8 estudiants han aconsellat i guiat a persones usuàries del centre.

La setmana passada va finalitzar el projecte de Salut Comunitària de l'ABS de Palafrugell per tal de reduir la bretxa digital de les seves persones usuàries.

En concret, 8 estudiants de 3r d'ESO, han estat donant suport a les persones amb dificultats en la descàrrega i l'ús d'aplicacions digitals relacionades amb la salut. En total, durant les 5 setmanes que ofert el seu servei durant les tardes de dilluns a dijous, han realitzat un total de 64 intervencions.

Tots 8 estudiants eren de l'IES Baix Empordà i son: la Maria, en Jan, la Halley, La Divanny, en Mohamed, en Lucas, en Raul i l´Adam. A tots ells i elles, moltes gràcies per la vostra ajuda! I també al Sergi Mena, Tècnic d´Intervenció Social de l´Ajuntament de Palafrugell, que ha participat en l´acompanyament als joves.

L´objectiu del projecte és trencar amb la desigualtat social provocada per l´adveniment de la societat de la informació entre els grups de població que tenen accés desigual a internet i a les tecnologies de la informació i la comunicació, ja sigui per motius econòmics, socials o generacionals.

Aquesta setmana han estat a Ràdio Palafrugell per explicar una mica més del projecte i fer-ne una valoració totalment positiva. Per una banda perquè resol una necessitat de part de la població però per l'altra perquè a l'alumnat els ha permès practicar l'escolta activa, veure com és el dia a dia del CAP de Palafrugell o la satisfacció d'ajudar i ser altruista.

Escolta tota l'entrevista

Projecte Bretxa digital a l'ABS de Palafrugell
Projecte Bretxa digital a l'ABS de Palafrugell