WiFi gratuït ja disponible a l’Edifici Fleming i Palamós Gent Gran

La setmana vinent es podrà accedir també a la xarxa des de l’Hospital de Palamós.

Des d'aquesta setmana ja es disposa de WiFi gratuït i obert per a tothom a Palamós Gent Gran i l'Edifici Fleming, on hi ha ubicats el CAP de Palamós, els serveis de rehabilitació, diàlisi i els serveis transversals.

S'han ampliat els serveis i ubicacions amb accés WiFi també hem millorat la qualitat i l'ample de banda. Per accedir-hi, caldrà registrar-se i aquest registre tindrà un mes de durada, de manera que no caldrà identificar-se  cada cop que s'entra als nostres centres.

Aquests canvis s'han realitzat amb l'objectiu de continuar oferint un millor servei no només a les persones usuàries, sinó també a les seves acompanyants o visites i alhora una millora comunicació entre professionals.

Fins ara el servei de WiFi estava limitat a un únic accés per pacient i amb un únic dispositiu amb connexió WiFi. L'accés es realitzava amb les dades del braçalet identificatiu d'ingrés.

A partir de la setmana vinent, també s'habilitarà aquest accés al WiFi a l'Hospital de Palamós.  De moment, les ABS de Palafrugell, La Bisbal d'Empordà i Torroella no està previst habilitar-ho.

S'actualitzarà la senyalística amb les diferents xarxes WiFi dels nostres centres: "PalamosGentGran" per al centre Palamós Gent Gran i "HospitalPalamos" per a l'Edifici Fleming i l'Hospital de Palamós.

WiFi