Nous horaris per a acompanyants a Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran

Ampliem l’horari degut a la bona evolució epidemiològica.

Des de la setmana passada, l'Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran han ampliat els seus horaris per a acompanyants.

Hospital de Palamós
A l'Hospital de Palamós, es permet un acompanyant les 24 hores del dia a tot l'hospital: tant a urgències, consultes externes, com en hospitalització. Aquesta mesura s'aplica per fomentar el descans de totes les persones ingressades i fomentar una millor recuperació. A excepció de la planta d'obstetrícia on es permeten 2 acompanyants i les zones COVID on no es permeten acompanyants. A la UCIM, la nostra Unitat de Cures Intermèdies, les visites s'estableixen en 2 períodes: de 12.30 a 15h i de 19 a 22h.

El primer horari d'entrada al centre és cada dia a les 8h i el de sortida a les 21h de dilluns a divendres i a les 20h els caps de setmana i festius.

A banda, des del 21 de febrer s'ha reactivat l'activitat quirúrgica programada amb ingrés.

Palamós Gent Gran
A Palamós Gent Gran, les visites a les unitats sociosanitàries de mitja i llarga estada i de trastorns cognitius es poden realitzar cada dia de 10 a 19.30h, mentre que a la zona de residència, cal cita prèvia i signar una declaració responsable. Es permet 1 acompanyant per resident a l'habitació i 2 acompanyants a les sales habilitades per a visites.

A les zones COVID sí que es permeten visites: cada dia de 17.15 a 18.15h.

Més informació sobre acompanyants

Horaris Hospital Palamós
Horaris Palamós Gent Gran