Celebrem la jornada de portes obertes a futurs residents

Aquest any ha estat en format en línia i presencial

Ahir al migdia una dotzena de futurs residents van ser presents en línia o telemàticament a la nostra jornada de portes obertes. L'objectiu de la jornada no era altre que oferir tota la informació i resoldre dubtes als futurs especialistes en formació per quan que hagin d'escollir una plaça.

També van poder conversar amb els actuals residents per conèixer, des del seu punt de vista, com es viu l'etapa de la residència al Baix Empordà.

A l'acte, també s'ha aprofitat per presentar els nous vídeos del nostre canal de Youtube i on s'explica  com és la residència a Palamós de la mà dels actuals residents i que pretén resoldre els dubtes a l'hora de fer la tria dels futurs metges (MIR) i infermeres (IIR).

16 places per a futurs i futures residents
Aquest any, s'ofereixen un total de 16 places per a residents, que es realitza a l'Hospital de Palamós i Hospital de Figueres, i els centres d'atenció primària de La Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Palamós,  Torroella de Montgrí,  L'Escala i les residències sociosanitàries de Palamós Gent Gran i la Fundació Bernat Jaume de Figueres.

Pel que fa a les especialitats hospitalàries, els dispositius principals per a la UDMGiO son l'Hospital de Palamós i l'ASSIR del Baix Empordà i per a Medicina Interna, l'Hospital de Palamós.

Les places que s'ofereixen aquest 2022 són:

Especialitat:

Nombre de places

Infermeria Familiar i Comunitària

6

Medicina Familiar i Comunitària

7

Infermeria Obstetricoginecològica

1

Medicina Obstetricoginecològica

1

Medicina Interna

1

Portes obertes