| Institucional

Celebrem Sant Jordi

Repartim roses i contes i es farà un concert a Palamós Gent Gran i a Palafrugell Gent Gran

Enguany celebrem la Diada de Sant Jordi repartint roses als i a les nostres pacients ingressats/des a l'Hospital de Palamós. Les roses han estat elaborades per Elisenda Santamaria, i les repartirà Lourdes Gost, ambdues voluntàries de l'Hospital.

També repartirem un exemplar del conte "En Tomàs i el pou d'aigua" als nens i nenes ingressats a l'hospital, i que vinguin a visitar-se als nostres CAPs o al Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós.

El conte forma part del projecte literari "Cap infant sense conte" que té per objectiu fomentar l'hàbit i el gust per llegir des de petits i estimular la seva imaginació i creativitat i més concretament del sub-projecte "Per Sant Jordi, cap infant hospitalitzat sense conte".

El dia 22 d'abril pel matí també es farà una paradeta de roses i pins, al mateix Palamós Gent Gran, elaborades pels voluntaris/voluntàries de Creu Roja de Palamós Gent Gran.

El dia 26 d'abril també ens acompanyarà la música amb dos concerts de l'Orquestra Camerata Penedès (trio) gràcies a la col·laboració de neandertal Records i la segona edició del Sinèrgic.

Neandertal Records reivindica el poder transformador de la música i la necessitat de dinamitzar culturalment els espais d'assistència mèdica i penitenciaris. Després de dos anys de gran duresa a causa de la pandèmia, la música s'escola pels centres i es presenta en forma de petits concerts íntims. El cicle Sinèrgic no cerca donar una cobertura cultural i musical completa als centres hospitalaris i penitenciaris sinó, més aviat, destacar la importància de pràctiques com la dinamització cultural o la musicoteràpia i el seu enorme poder sanador.

Camerata Penedès és una de les orquestres més dinàmiques i originals de casa nostra, formada per joves músics d'àmplia trajectòria professional. Aquesta orquestra comparteix els valors del cicle Sinèrgic: creure en la música com a eina de transformació social i en el potencial participatiu i enriquidor de la cultura.

Els concerts tindran lloc a les 10 h a Palamós Gent Gran i a les 12 h a Palafrugell Gent Gran.

Feliç Diada!

imatge taula Sant Jordi a PGG
imatge Elisenda Santamaria roses
imatge conte de Sant Jordi