| Medi ambient, Responsabilitat social corporativa

La Cafeteria de l’Hospital s’uneix a la iniciativa ''Too Good To Go'' per reduir el malbaratament alimentari

La inicitiva pretén reduir la nostra petjada ecològica i complir la llei del malbaratament alimentari.

Des d'avui, el Consultorivm Cafe, la cafeteria de l'Hospital de Palamós, està adherida a l'aplicació "Too Good To Go" per evitar el malbaratament del menjar a l'establiment.

La iniciativa d'Emporhotel, l'empresa que gestiona els nostres serveis d'hoteleria i neteja, ajudar a donar compliment a la llei 3/2020 de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i s'emmarca en la voluntat de SSIBE de ser més sostenibles i reduir la seva petjada ecològica en el medi ambient.

Així doncs, a partir d'avui, la cafeteria ofereix uns cinc menús diaris per 3,99 euros, que consten en primer i segon plat i postres i que es poden recollir de les 16:00 a les 17:00 h a la mateixa cafeteria, una vegada finalitzada el servei de dinar.

Com funciona?
El funcionament de l'aplicació és molt senzill: les persones interessades s'han de descarregar l'aplicació "Too Good To Go" al seu mòbil i triar l'establiment on comprar el menú. El pagament es fa a través de la plataforma i la persona usuària rebrà un número de comanda que ha d'ensenyar en el moment de la recollida. El menú variarà en funció de l'excedent diàri.

Ja en funcionament a la cafeteria de l'Hospital de Figueres
Aquesta iniciativa ja ha estat provada i està en funcionament des del passat mes de desembre a la Cafeteria de l'Hospital de Figueres. En aquests 4 mesos, s'han "salvat" més de 200 menús i amb una valoració molt positiva tant per usuaris com professionals.

Too Good To Go al Consultorium Cafè