| Docència

Donem la benvinguda a 14 nous residents

El passat divendres van acabar la seva residència 5 professionals de MFIC.

Aquest matí hem donat la benvinguda a la nova promoció de residents que s'han incorporat per a la seva formació durant un període de dos a cinc anys, en funció de l'especialitat.

En total, són 14 residents.  A la UDMAFiC s'han incorporat 4 residents de MFiC i 5 IFiC. A l'Hospital de Palamós: 1 de Medicina Interna, 1 d'Obstetrícia i Ginecologia, 1 infermera obstètrico-ginecològica, aquestes 2 residents formen part de la UDMGiO i 2 de MFiC de la UDMAFiC ICS Girona.

Aquest mes de maig també han finalitzat la seva residència 5 professionals en l'especialitat MFIC a qui es va acomiadar la setmana passada en un acte intern. Eren: Jana Avello, Alejandro Belmonte, Paula Bosch, Sandra Perich i Domingo Sanfiel. Aquest any, les infermeres i llevadora finalitzaran la seva residència, de manera excepcional, el mes de setembre.

A banda de la incorporació dels 14 residents, encara optem a ofertar properament 3 de MFiC que van quedar sense adjudicar.

88 residents i 25 tutors acreditats
Des del 2007, any en què vam acollir els primers residents de MFiC, han format a la Fundació Hospital de Palamós-Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, un total de 88 residents de les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària  Infermeria Familiar i Comunitària, Medicina Interna, Obstetrícia i Ginecologia, Llevadores.

La Formació Sanitària Especialitzada va començar a casa nostra amb l'especialitat de MFIC. Des de llavors, s' han acreditat les especialitats d'Obstetrícia i Infermeria Obstètrico-ginecològica, i Infermeria Familiar i Comunitària, passant a formar part de la Unitats Docents Multiprofessionals i Medicina Interna.

Actualment comptem amb 12 tutors acreditats de MFiC, 9 d'IFiC, 1 d'Obstetrícia i Ginecologia, 1 d'Infermeria Obstètrico-ginecològica i 2 de Medicina Interna, mentre continua el procés d'acreditació de nous tutors.

Benvinguda a residents
Comiat a residents