Palamós Gent Gran s’avança a la Festa Major

Durant aquestes dues setmanes s’han realitzat sortides, acollit actuacions, concerts i celebrat arrossades.

Durant aquestes primeres setmanes de juny, Palamós Gent Gran ha tornat a recuperar les activitats prèvies a la Festa Major.

Són activitats amb to eminentment lúdic i de trobada entre persones usuàries, residents i voluntàries que se solien fer per celebrar l'arribada de l'estiu però també celebrar de forma avançada la Festa Major de Palamós i que després de 2 anys s'han tornat a reprendre.

A mitjans de la setmana passada els voluntaris de la Creu Roja van realitzar la seva sortida setmanal amb el grup de passeig i van acabar jugant a petanca. En acabat, el jardí del centre va acollir un concert de la coral Escalem. Durant el cap de setmana, el Mag Daniels va entretenir residents amb els seus millors trucs de màgia.

Aquesta setmana ha estat protagonitzada pel voluntariat que acompanya residents i persones usuàries: s'ha celebrat la festa amb el voluntariat de la Creu Roja i el tancament del programa anual "Apadrina un avi" amb l'alumnat de 4t d'ESO del Vedruna de Palamós. 

Finalment, avui dijous, s'ha celebrat un altre concert amb el grup Madison i un dinar especial d'arròs, a cada planta del centre.

Aquests dies, també hem pogut collir els primers enciams de l'hort que vam plantar a finals d'abril i que els nostres residents i usuaris han anat cuidant i regant cada dia.