| Assistencial

67 persones ateses als nostres centres com a conseqüència de la forta tempesta d’ahir a la tarda amb pedra

35 persones van ser ateses al Servei d’Urgències de l’Hospital de Palamós i 32 al CAP de La Bisbal d’Empordà

Com a conseqüència de la forta tempesta d'ahir a la tarda amb pedra, als nostres centres es van atendre un total de 67 persones.

D'aquestes, un total de 35 persones van haver de ser ateses al Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós i 32 van poder ser ateses al CAP de La Bisbal d'Empordà. De les 35 persones ateses al Servei d'Urgències, 12 d'elles venien derivades del CAP de La Bisbal d'Empordà.

Al tractar-se d'una assistència mèdica per a l'atenció de múltiples víctimes, i per tal de donar un servei el més ràpid possible, el Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós es va fer un triatge mèdic avançat i les proves necessàries (majoritàriament radiografies) i tot seguit es continuava l'atenció amb coordinació amb els centres d'atenció primària de la zona.

Els motius de consulta van ser ferides per vidres i contusions amb hematomes per impacte de la pedra i els casos més greus es van atendre a l'hospital on es van tractar fractures de canell i de dits, i es van fer cures i sutures.

La tempesta amb pedra va causar desperfectes a les claraboies de les 11 consultes que té el CAP de La Bisbal d'Empordà i es van portar a terme mesures provisionals per poder garantir l'assistència mèdica. Mesures que encara continuen en el dia d'avui.

Tot i així, ahir al servei d'atenció continuada del CAP de La Bisbal d'Empordà  es va poder fer l'activitat amb normalitat atès que aquest servei no estava afectat.

CAP La Bisbal
Claraboies CAP La Bisbal