| Institucional, Responsabilitat social corporativa

El Club Hoquei Palafrugell i el SERME renoven el conveni de col•laboració per a la temporada 2022-2023

És el 8è any que se signa entre l’equip d’hoquei i l’Àrea Mutual i Privada de l’Hospital de Palamós

Un any més, el Club Hoquei Palafrugell ha renovat l'acord de col·laboració amb el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l'Àrea Mutual i Privada de l'Hospital de Palamós per a la cobertura medicoesportiva durant la temporada 2022-2023.

Aquest és el 8è any que se signa el conveni de col·laboració pel qual el SERME es farà càrrec de l'assistència mèdica als partits de competició d'OK Lliga Plata que es disputin al pavelló de Palafrugell. A banda, també realitzarà les revisions mèdiques de pretemporada de tots els jugadors del primer equip, i aquells jugadors de l'equip base que ho desitgin. Així el SERME haurà de cobrir les demandes mèdiques generades de la pràctica esportiva del primer equip.

L'acte de signatura s'ha realitzat aquest matí a Palamós i hi han assistit Susanna Selva, presidenta del Club Hoquei Palafrugell i Xavier Pérez, Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, en representació del SERME.

Aquest any el Club Hoquei Palafrugell militarà a la OK Lliga Plata, després d'estar 4 anys consecutius a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga.

Què és el SERME?

El SERME el formen part del servei, metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal que aconsellen les dietes més indicades en funció de l'activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d'una competició. La seva finalitat és la de donar tractament integral als esportistes en totes les especialitats de l'Hospital de Palamós.

Xavier Pérez i Susanna Selva
Xavier Pérez, Susanna Selva, Juanma Huerta