| Prevenció i promoció de la salut, Responsabilitat social corporativa

56 esportistes de SSIBE participen aquest cap de setmana a l’Oncotrail

És el 9è any que hi participem i som l’entitat amb més equips

Aquest cap de setmana se celebrarà la 9a edició de l'Oncotrail, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell, per millorar qualitat de vida d'afectats i afectades de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

Cada any la prova torna amb més equips, participants i donacions econòmiques. En total són 326 equips i 2.608 corredors i corredores.

També s'ha batut el rècord en donacions. A data d'avui, s'han recollit 363.691 euros, una xifra que s'espera que augmenti encara més a mesura que passin els dies, ja que la plataforma de donatius continua oberta.

56 esportistes de SSIBE

D'entre tots els equips participants, destaquen els 7 equips que presenta SSIBE. Tornem a ser l'entitat que més equips hi aporta.

Els 7 equips són Quirúrgiques, Urgències pas a pas, Team Trail RX, Team Trail Salut, Xarel·los, Anatopatos i Trail Nurses. Aquest any tenim dos equips nous, l'equip d'Anatopatos i l'equip de Trail Nurses.

Per sexes, la disputaran 29 dones (52%) i 27 homes (48%).

Cal destacar també els esportistes Ramon Bos, Mario Ríos, Marc Triano i com a xofer l'Edu Roca,  que no s'han perdut cap de les 9 edicions.

A tots i a totes molta força i us desitgem el millor!

Podeu fer una ullada la infografia de l'Oncotrail 2022.

Enllaços relacionats

Equips Oncotrail 2022