A partir d’avui, als CAPs comencem a treballar amb un nou programa d’HCI

Suposarà un canvi en la citació i visualització de les seves visites programades.

L'ECAP és el programa d'història clínica que utilitzen a l'Atenció Primària de tot Catalunya.

Des d'avui, 10 d'octubre, el personal administratiu dels nostres CAPs comença a treballar amb les agendes del nou programa per tal que el proper 17 d'octubre els metges/sses i infermeres   puguin començar a atendre els pacients, utilitzant aquest sistema informàtic que s'utilitza a la resta de Catalunya. Això no afecta el sistema informàtic de l'Hospital de Palamós ni Palamós Gent Gran.

Així doncs, a partir d'aquesta setmana i per a les cites programades a partir del 17 d'octubre, podreu consultar les vostres a través de l'apartat Cites de La Meva Salut . Properament s'habilitaran altres funcionalitats de la plataforma com l'econsulta o la petició de cita

Per a demanar visita, podeu continuar adreçant-vos al Centre de Programació Telefònica al telèfon 972 609 222, que atén trucades de dilluns a divendres de 8 a 20h.

Us demanem paciència i comprensió ja que el canvi pot suposar certa lentitud alhora d'atendre-us, ja sigui telefònica, telemàtica o presencial

En cas que tingueu algun problema, dubte o necessiteu algun aclariment, us podeu adreçar a atenciociutada(ELIMINAR)@ssibe.cat. Us intentarem respondre el més aviat possible.

La Meva Salut