Prevenció i promoció de la salut, Responsabilitat social corporativa

Els Surgical Boys competiran aquest cap de setmana a l’Oncobike

La 6a edició de la prova ciclista torna amb un centenar d’equips participants.

Demà al matí la Vall de Llémena s'omplirà d'un centenar d'equips ciclistes disposats a prendre part a la 6a edició de l'Oncobike, un repte esportiu i solidaria promoguda per la Fundació Oncolliga Girona.  A més compta amb el suport tècnic del Club Ciclista de Sant Gregori i l'Associació Cingles de la Llémena, i amb la col·laboració dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Vall de Llémena: Sant Gregori, Canet d'Adri, Sant Martí de Llémena i Sant Aniol de Finestres.

Aquest any es repeteix el mateix format de participació, amb dos itineraris: la versió llarga compta amb 200km i la curta amb 115km. En ambdós casos, sempre s'ha de pedalar en parelles.

Per quart any consecutiu, hi haurà un equip de SSIBE participant. Es tracta dels Surgical Boys, on afrontaran la versió llarga de 200km en la modalitat de BTT convencional  i amb ganes de fer un bon paper.

Aquest any l'equip està format per Edu Agustí, Jaume Gelonch, Miquel Gómez, Sergi Ortega, Francisco Rodrigo i Miquel Àngel Vilalta.

El 2021 hi van estar presents 4 membres de l'equip, on es va optar per fer el recorregut curt i en la modalitat de BTT convencional. Es va completar la prova sense problemes i amb molt bones sensacions, acabant en segona posició i el primer equip no elèctric, amb 7h i 32 minuts.

Molta sort, nois!

Enllaços relacionats

Equip Oncobike 2021