Parades setmanals als mercats per informar sobre la salut cardiovascular per la Marató de TV3

Als municipis de Torroella de Montgrí, Palamós i La Bisbal d’Empordà

Aquest mes de novembre, diferents mercats setmanals del Baix Empordà comptaran amb una parada amb infermeres dels nostres CAP per tal de sensibilitzar i informar sobre la salut cardiovascular i recaptar fons per a la Marató de TV3.

En horari de 10h a 12h, les infermeres faran un breu qüestionari a totes les persones interessades en conèixer la seva salut cardiovascular i quins són els seus factors de risc específics a tenir en compte, se'ls donarà un consell de millora i se les informarà de quins recursos compta el seu CAP de referència per ajudar-lo a millorar la seva salut i els seus hàbits. A canvi, es demanarà un donatiu voluntari per col·laborar amb l'edició d'enguany de La Marató de TV3.

En concret, s'habilitarà una parada a tres municipis del Baix Empordà. A Torroella de Montgrí ja s'han estrenat aquest dilluns i seran presents a la Plaça de la Vila els dilluns 14 i 21 de novembre. A Palamós, a banda d'ahir dimarts, també hi seran presents els dimarts 15 i 22 de novembre al mercat cobert. Els divendres 18 i 25 de novembre hi haurà també una parada informativa a La Bisbal d'Empordà.

31a Marató de TV3
La 31a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 18 de desembre i estarà dedicada a la salut cardiovascular, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Només a Catalunya, 1 de cada 4 persones mor a causa d'una malaltia del cor o d'un ictus.

Parades al mercat per a La Marató de TV3