| Responsabilitat social corporativa

Emporhotel, reconeguda com a empresa socialment responsable

El Consell Comarcal del Baix Empordà valora positivament les bones pràctiques de diferents empreses de la comarca

Ahir el Consell Comarcal del Baix Empordà va realitzar un reconeixement públic a aquelles empreses socialment responsables. Enguany, s'ha valorat més que mai les bones pràctiques i la promoció de l'ocupació de qualitat.

D'entre les empreses reconegudes hi ha Emporhotel, que proveeix els serveis de cuina, neteja i hoteleria als nostres centres.

Alguns criteris que s'han valorat són:

  • Sensibilització per la contractació de col·lectius vulnerables.
  • Cooperació amb els serveis d'ocupació o serveis socials
  • Implicació amb el benestar de les persones treballadores: conciliació, igualtat, flexibilitat horaris, formació, etc.
  • Innovació  i sostenibilitat aportant projectes útils socialment o pel medi ambient.

La resta d'empreses guardonades són: Verdsolar, maquinària de bosc i jardí Jesús, Mas Casas Cruïlles, Fotovol, Girokits, Tocat de Fusta , Green Elèctric energies renovables S.L., l'Aula Espai d'Estudis, Llet Nostra-Ramaders del Baix Empordà, Turismon, Greenfood export ibèrica S.L.U, Busquets Garcia, Càmping Moby Dick, Can Bech, Fundació Tresc, La Perla Peix, Emporhotel AIE, Intertoro Consulting, Hotel Bell Repós, Llagosnet Girona, Promocions Turístiques Meybru S.A, Casa Santa Elena, 4ECO Costa Brava, Finques Reyné, Helena Jornet Finques, Federòptics Elisabet.  

L'acte va tenir lloc a l'edifici de Ca la Pruna, a Pals, amb participación del president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro; el vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica del Consell, Xavier Dilmé; així com l'alcalde del municipi amfitrió, Carles Pi, i d'altres alcaldes, alcaldesses i autoritats de la comarca.

Totes les empreses tindran accés a formació gràcies a la col·laboració amb PIMEC. Aquest acte té com a finalitat promoure la qualitat de l'ocupació del Baix Empordà sota el programa de Projectes Innovadors Experimentals, finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Notícia publicada a Baixemporda.cat
https://www.baixemporda.cat/ca/actualitat/noticies/les-empreses-socialment-responsables-del-baix-emporda-reben-un-reconeixement-del-consell-comarcal-38825/

Personal d'Emporhotel
Entrega premi reconeixement a Miquel Ortega