Organitzem una xerrada sobre la cistella de la compra i un tast de menú saludable a l’Espai del Peix per La Marató de TV3

El proper 16 de desembre de 18 a 21h.

El Museu de la Pesca i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà organitzen una activitat conjunta amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3.

Tindrà lloc a l'Espai del Peix el proper 16 de desembre, en horari de 18 a 21h i consistirà en una xerrada divulgativa i participativa sobre la cistella de la compra que es completarà amb un tast de menú saludable per a tots i totes les assistents.

La xerrada anirà a càrrec de Joima Panisello, metgessa especialista en medicina interna amb activitat clínica i investigadora en el camp de la nutrició, els lípids i l'arterosclerosi. Repassarà quins són els aliments recomanats a la nostra cistella de la compra setmanal i les principals recomanacions a tenir en compte per tal que millorar la nostra salut cardiovascular.

El tast de menú saludable serà realitzat per Emporhotel i consitirà en una mostra de primer, segon i postres tot respectant les principals recomanacions exposades a la jornada i respectant la sostenibilitat dels productes de proximitat i temporada i amb peix provinent de la nostra costa.

L'actiivtat té un preu de 25€ per persona. Ja es poden adquirir les entrades i reservar plaça a través del web del Museu de la Pesca. Tots els ingressos obtinguts es destinaran a La Marató de TV3. L'aforament és limitat.

31a Marató de TV3
La 31a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 18 de desembre i estarà dedicada a la salut cardiovascular, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Només a Catalunya, 1 de cada 4 persones mor a causa d'una malaltia del cor o d'un ictus.

Marato TV3 SSIBE i Espai del Peix