Matinal de Plogging per netejar la riera Aubi

Emmarcat dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus i el projecte d’Empresa Saludable

Dissabte al matí, una dotzena de professionals i familiars van realitzar una matinal de plogging per netejar la riera Aubi de Palamós. L'activitat s'emmarcava dins el programa estable d'activitats del projecte Empresa Saludable i en motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.           

Durant el matí, es va treballar en una àrea de 300 metres de la riera Aubi i es van recopilar un total de 8 bosses de deixalles i que evitaran arribar al mar o contaminar el nostre entorn més proper. Volem agrair també els companys del Projecte Teresina, que prèviament a l'inici van explicar-nos quins aspectes a tenir en compte per tal de recollir deixalles.  

Es va aprofitar també la sortida per convidar totes les noves incorporacions d'aquest 2022 a la nostra entitat i engrescar-los per venir a conèixer els i les companyes i el nostre entorn més proper, tot tenint cura del medi ambient.

Què és el plogging?
El plogging és una pràctica que combina l'activitat física a l'aire lliure junt amb la recollida de deixalles abandonades. Va començar a Suècia com a activitat organitzada al voltant del 2016 i es va estendre a altres països el 2018 a causa de la creixent preocupació per la contaminació plàstica.

Matinal de plogging a SSIBE
Matinal de plogging a SSIBE