| Assistencial, Institucional

L’Hospital Palamós rep el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global

En la categoria d’hospitals mitjans.

L'Hospital de Palamós ha estat guardonat amb el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global, en la categoria d'hospitals mitjans.

El guardó és especialment significatiu ja que valora diferents indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica del centre. Aquest anàlisi es realitza a dades que es registren de manera habitual al centre.

L'acte de lliurament es va celebrar dimecres el vespre a Madrid i estava organitzat per la consultora IQVIA. L'edició d'aquest any ha tingut una participació de record de 170 hospitals privats i públics de tot l'Estat espanyol.

Aquest és el sisè guardó que recull l'Hospital de Palamós en els més de 20 anys de vida dels premis Top20.

Premis Top20        
Hospitals top20 és un programa d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, tant a centres públics com privats de tot l'estat espanyol. En aquests premis, a més d'avaluar la gestió hospitalària en general, s'analitzen sis àrees clíniques específiques de gran rellevància en l'activitat dels hospitals: Sistema nerviós, Respiratori, Cor, Cirurgia digestiva, Traumatologia i ortopèdia, i Àrea de la Dona.

Premi Top20 Hospital de Palamós
Premi Top20 Hospital de Palamós