| Voluntariat

Celebrem el Dia Internacional del Voluntariat

Fem un acte d'agraïment per als voluntaris i voluntàries de l'Hospital de Palamós i de Palamós Gent Gran

Avui, dia 5 de desembre, celebrem el Dia Internacional del Voluntariat amb un acte d'agraïment per tot l'equip de voluntaris i voluntàries de la nostra entitat amb un esmorzar conjunt a Palamós Gent Gran.

A l'acte han assistit una trentena de voluntaris i voluntàries, responsables de Creu Roja i de Caritas, Xavi Pérez -Gerent de l'entitat-, Nuri Comes -Directora de Palamós Gent Gran-, i coordinadors i coordinadores del voluntariat dels dos centres.

Aquest any la trobada ha estat especial després de dos anys de no poder-la celebrar. Recordem que durant la pandèmia de COVID19, arran de les mesures de restricció que es van establir,  els voluntaris i voluntàries no van poder realitzar la seva tasca; l'activitat es va haver d'adaptar i donar resposta a noves necessitats com van ser les videotrucades als familiars per als pacients que estaven aïllats i no podien rebre visites.

Per sort, des de finals del 2021 la situació s'ha normalitzat i els voluntaris i voluntàries tornen a ser presents físicament als nostres centres fent acompanyament a pacients ingressats, també entreteniment per als nens i nenes ingressats/des i en el cas de Palamós Gent Gran, amb el grup de passeig i el programa Apadrina un avi.

També, aprofitem aquest acte de celebració per fer una crida a totes les persones que tinguin interès en formar part del nostre equip de voluntariat, o bé vulguin conèixer de més a prop en què consisteix ser un voluntari o voluntària d'un centre sanitari.

Totes les persones interessades ens poden contactar al correu voluntariat(ELIMINAR)@ssibe.cat