| Responsabilitat social corporativa

Recaptem més de 2.000 euros per a la Marató de TV3

Entre l’acte a l’Espai del Peix, les parades al mercat setmanal i el mural col•laboratiu.

Aquest any, les malalties cardiovasculars han estat el tema escollit per a La Marató de TV3. Com en els darrers anys, des de SSIBE hem organitzat diferents activitats que han recaptat més de 2.000€ que serviran perquè la Fundació La Marató pugui tirar endavant projectes de recerca.

Divendres passat, el servei de medicina interna de l'Hospital de Palamós, conjuntament amb l'Espai del Peix i Emporhotel vam organitzar una xerrada sobre la cistella de la compra i un tastet de menú saludable.

Prop de 80 persones  van escoltar a les recomanacions de Joima Panisello, metgessa especialista en medicina interna amb activitat clínica i investigadora en el camp de la nutrició, els lípids i l'arterosclerosi. En acabat, es va poder degustar un menú saludable realitzat per Emporhotel que consistia en una mostra de primer, segon i postres tot respectant les principals recomanacions i respectant la sostenibilitat dels productes de proximitat i temporada i amb peix provinent de la nostra costa. En total, l'activitat va recaptar 1.895€.

Parades als mercats setmanals i mural col·laboratiu a Palamós Gent Gran.

Durant tot el mes de novembre, els i les residents d'atenció familiar i comunitària han estat presents als mercats de Palamós, La Bisbal d'Empordà i Torroella, informant sobre la salut cardiovascular i hàbits saludables.

Durant la seva compra, la ciutadania podia parar-se a la parada i consultar pes i tensió arterial i rebre consells sobre hàbits saludables i com millorar la seva salut cardiovascular i alhora fer un donatiu. En total, s'han recaptat 187,34€.

Com en els darrers anys, a Palamós Gent Gran s'ha elaborat un mural col·laboratiu a l'entrada del centre on les diferents visites i acompanyants podien col·laborar enganxant el seu gomet i aportant el seu granet de sorra amb La Marató de TV3. En total, s’han recaptat 84,55€.

Espai del Peix, marató 2022
Espai del Peix, marató 2022
Parada setmanal al mercat de Palamós