| Institucional

Èxit del concurs de decoració de Nadal als nostres centres

L’ambient nadalenc és present a 26 espais

Aquest any és el primer cop que s'ha celebrat un concurs de decoració de Nadal, amb una forta participació i implicació dels i de les professionals i que ha demostrat una cohesió de grup de treball, valorant-se una iniciativa exitosa.

La participació ha estat màxima, així com s'han decorat 26 espais repartits en els diferents centres: Hospital de Palamós, Palamós Gent Gran, 4 Centres d'Atenció Primària i l'Edifici Fleming.

Davant l'èxit de participació i veient que hi ha hagut molta gent involucrada i l'alt nivell de les decoracions, s'ha decidit que es repartiran més premis del previstos: Un 1r premi per l'espai guanyador, un 2n premi i tres 3rs premis.

El jurat format per Lluís Puig, Xavier Pérez, Mª José Román i Mònica Manresa es va passejar ahir dimarts, 20 de desembre, pels diferents espais decorats, per tal de valorar-ne la creativitat, participació, sostenibilitat i adequació amb l'espai.

Finalment el jurat ha decidit que els es espais guanyadors són:

  • 1r premi: Christmas Raig del servei de Radiologia
  • 2n premi: ECOFIN Ho Ho Ho del departament d'Economia i Finances
  • 3rs premis:
    • Nadal sota el mar de la 5 planta d'hospitalització
    • Anem a buscar el tió de l'Hospital de Dia Mèdic i UMA
    • Casa nostra és casa vostra del hall de la planta 1(residència) de Palamós Gent Gran.

Les persones responsables dels espais premiats poden passar a recollir el premi a la cafeteria de l'Hospital, a partir de demà.

Moltes gràcies per la participació i implicació i ajudar a fer els nostres espais més amables.

Us adjuntem un recull de fotos dels diferents espais decorats, per la gent que encara no ha pogut veure tots els racons.

Enllaços relacionats