| Assistencial, Recursos humans

Incrementem el col•lectiu mèdic amb la incorporació d’una pneumòloga, una rehabilitadora i un otorinolaringòleg

Són la Gabriela Érica Manonelles, la Yliana Carolina Muñoz i en Nabil Solh

La setmana passada, es van incorporar tres nous professionals mèdics a l'Hospital de Palamós: la Gabriela Érica Manonelles al servei de Pneumologia, la Yliana Carolina Muñoz al servei de Medicina Física i Rehabilitació i en Nabil Solh al servei d'Otorinolaringologia.

La Gabriela Érica és de Rosario (Argentina) i llicenciada en Medicina a la Universidad Nacional de Rosario al 2000. El 2007 completa la residència en Pneumologia a l'Hospital Provincial de Centenario també de Rosario.

Ha treballat durant 17 anys a Argentina: 12 anys a l'Hospital Regional Río Gallegos i al Ministerio de Salud i Ambiente de la província de Santa Cruz -de forma compaginada-, i durant 5 anys a l'Hospital Provincial de Centenario de Rosario. També ha estat 1 any a l'Hospital General de Villarrobledo d'Albacete.

La Yliana Carolina és d'Arenys de Mar i llicenciada en Medicina a la Universidad Central de Venezuela al 2007. El 2019 completa la residència en Medicina Física i Rehabilitació a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Abans d'incorporar-se a SSIBE, ha treballat a l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella durant 4 anys.

En Nabil és de Sant Cugat del Vallès i graduat en Medicina a la Universitat Internacional de Catalunya el 2014. Posteriorment completa l'especialitat en Otorinolaringolpogia a l'Hospital Universitario Virgen de la Victoria de Màlaga el 2019.

Ha treballat durant 3 anys a l'Hospital QuirónSalud i durant 2 anys a l'Hospital Comarcal de la Axarquía -ambdós de Màlaga-, de forma compaginada.

Benvingut i benvingudes a SSIBE i molta sort!