| Organitzatiu

Joan Bonet, nou director de l’ABS de Palafrugell

Relleva en el càrrec a Lola Lario, directora des del juny de 2021

A partir del mes de febrer, Joan Bonet assumirà la direcció de l'ABS de Palafrugell, rellevant en el càrrec a la fins ara directora Lola Lario.

Graduat en infermeria per la UAB, en Joan és nascut a Regencós. Ha cursat un postgrau en infermeria en l'atenció primària (CADI 1) i un màster en gestió integral de serveis d'atenció primària (GESAPH), ambdós a la Universitat de Barcelona. Treballa a SSIBE des del 2014 i des del setembre de 2021 és l'infermer adjunt de l'ABS de Palafrugell.

Amb en Joan al capdavant de l'ABS l'acompanyarà la Trini València, com a cap d'admissions. Alhora, s'incorporaran a l'equip de l'ABS dues figures més:

  • Un referent clínic, que serà el metge Nacho Pascual i donarà suport a la direcció amb aquells temes més clínics i sobretot mèdics.
  • Un/a adjunt d'infermeria, que assumirà les tasques que el Joan feia fins ara.

La Lola ha estat directora de l'ABS de Palafrugell des del juny de 2021 i volem agrair la seva tasca al capdavant de l'ABS i tota la feina feta. Continuarà vinculada a SSIBE i a partir de febrer es reincorporarà al servei d'urgències de l'Hospital de Palamós.

Us desitgem molts encerts!
 

Consulta l’organigrama de la Direcció Assistencial i l’organigrama assistencial detallat

Joan Bonet, nou director de l’ABS de Palafrugell