Emporhotel elabora el cinquè sopar d’Euroleague Women de l’Spar Girona

L'àpat es va fer amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós. Emporhotel és l’empresa de serveis hotelers de la Fundació Salut Empordà i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, les quals també van ser presents al sopar.

Emporhotel, l'empresa de serveis hotelers participada per la Fundació Salut Empordà i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, va ser l'encarregada l'elaborar l'àpat del cinquè sopar d'Euroleague Women, organitzat per l'Spar Girona. La cita va tenir lloc el passat 18 de gener i vol ser un acte d'agraïment a les empreses col·laboradores del club, a la vegada que busca augmentar la implicació i la relació activa d'empreses del territori gironí al projecte de l'Uni Girona.

L'àpat, que es va fer amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós, va ser tot un èxit i hi van assistir directius del club de bàsquet, el consell assessor, membres del club, les jugadores Binta Drammeh, Brittney Sykes i Shay Murphy, l'entrenador Bernat Canut, la segona entrenadora Laura Antoja, i la directora esportiva Laia Palau, a més de representants de diferents empreses. En aquest sentit, també hi van acudir els gerents de la Fundació Salut Empordà i de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, Sergi Iglesia i Xavier Pérez, respectivament.

Durant la jornada, els organitzadors van donar a conèixer a les empreses presents tant el projecte com l'estructura del club i els seus valors, així com la projecció que s'està fent de l'esport femení, en concret del bàsquet, i la visibilitat del territori gironí a nivell europeu. També es va transmetre els beneficis d'implicar les empreses al projecte i es va posar èmfasi en la importància de col·laborar en una entitat femenina que genera emocions, un sentiment de pertinença proper, familiar, i amb grans aspiracions esportives.

*Adjuntem una fotografia de família del sopar, amb els gerents de la Fundació Salut Empordà, Sergi Iglesia, i de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, Xavier Pérez (3r i 4rt per l'esquerra).

Hospitals Spar Girona