| Responsabilitat social corporativa

Nova parada del Cicle Sinèrgic a Palamós Gent Gran

L’arpista Anna Aleshina oferirà un concert el proper 9 de març

El cicle Sinèrgic, que organitza l'associació cultural Neandertal Records apropa la música a les persones que més ho necessiten i el proper dijous ho farà organitzant dos concerts d'arpa. El primer serà a la residència Palamós Gent Gran i el segon a Palafrúgell Gent Gran, oferint música en directe per als usuaris d'aquests centres.

Aquest cicle continuarà durant tot el 2023 i oferirà activitats a diversos centres hospitalaris, educatius, geriàtrics i penitenciaris de la demarcació de Girona, com ara l'Hospital Transfronterer de Cerdanya, l'Hospital de Puigcerdà, el Centre Penitenciari Puig de les Basses, el Centre Educatiu de Justícia Montilivi de Girona i a diversos hospitals comarcals.

Artistes reconeguts tals com Judit Neddermann, Magalí Sare, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, Ferran Savall, Paula Grande o Daniel Felices participaran enguany en aquest projecte.

Aquest projecte és una iniciativa de l'associació cultural Neandertal Records, dirigida per Martí Sancliment. Aquesta entitat treballa anualment en la creació de projectes artístics i escènics i en la difusió de la música a través de la producció de diverses iniciatives com festivals, tallers i cicles de concerts.

Musicoteràpia per a infants pal·liatius
A més d'aquest concert, el cicle Sinèrgic du a terme sessions de musicoteràpia orientades a infants pal·liatius en atenció domiciliària i atesos per l'Hospital Dr. Trueta de Girona. En total, 5 infants de la demarcació de Girona i les seves famílies reben aquesta atenció personalitzada. El cicle també organitza tallers de música als centres penitenciaris de Girona i diversos concerts a centres hospitalaris i geriàtrics.

Cicle sinèrgic  a Palamós Gent Gran