| Institucional

Celebrem els 25 anys del CAP de Palafrugell

Durant el divendres 24 i dissabte 25 de març.

SSIBE i l'Ajuntament de Palafrugell hem preparat diferents activitats per al proper 24 i 25 de març per tal de commemorar el 25è aniversari del CAP de Palafrugell, com són una jornada, una matinal popular i un sopar de germanor.

Jornada: Passat, present i futur de l'ABS de Palafrugell
Daniel Cortés, director de Ràdio Palafrugell moderarà la jornada que tindrà lloc el divendres 24 de març al Museu del Suro de Palafrugell a les 19h.

Durà per nom "Passat, present i futur de l'ABS de Palafrugell" i vol ser una jornada de reflexió i debat sobre els inicis i futur de l'ABS de Palafrugell. Per a fer-ho es comptarà amb professionals i alcaldes i exalcaldes de la vila com són en Lluís Medir i en Joan Vigas.

En acabada la jornada, s'oferirà un aperitiu - sopar a totes les persones assistents. Cal confirmar assistència a través del formulari que trobareu a www.ssibe.cat/25-anys-Palafrugell

Matinal Popular
El dissabte al matí es realitzaran diferents activitats populars i gratuïtes a la Plaça Joan Corominas (davant del CAP). S'iniciarà a les 9.30h amb una tamborinada a càrrec d'Els Voltors de La Bisbal.

A les 9.45h hi haurà una sessió de ioga a càrrec de Calma Ioga (cal dur màrfega). En acabat, en Tonietti realitzarà un espectacle infantil per als més menuts i menudes. El matí continuarà amb música amb un vermut musical amb La Paula. Hi haurà servei de barra.

Durant tot el matí hi haurà un taller de maquillatge a càrrec de l'Associació Cultural Els Trompats; i un servei de canguratge gràcies a l'espai de cures de l'àrea de benestar de l'Ajuntament de Palafrugell.

Sopar de germanor.
Per acabar el cap de setmana, la Sala Gran de Llofriu acollirà un sopar de germanor adreçat a tots i totes les persones treballadors que han format part del CAP o l'ABS. Serà amenitzat amb música de Marc Dunjó DJ.

Per a més informació i reserves, podeu escriure a atenciociutadapalafrugell(ELIMINAR)@ssibe.cat

25è aniversari CAP Palafrugell
Jornada: passat, present i futur de l'ABS de Palafrugell
Matinar Popular i Sopar