| Institucional

Més de 200 persones se sumen a les celebracions dels 25 anys del CAP de Palafrugell

Èxit d’assistència a la taula debat de divendres i la matinal popular de dissabte.

Aquest cap de setmana s'han realitzat els actes de celebració del 25è aniversari de la creació de l'ABS de Palafrugell amb èxit d'assistència.

El divendres a la tarda, el Museu del Suro va acollir una taula debat amb diferents professionals i alcaldes de la vila on es recordava el passat, s'explicava el present i es debatia el futur de l'ABS.  En aquests 25 anys, l'ABS ha passat de realitzar 146.000 visites a prop de 290.000, també ha vist com la població resident ha passat de 24.000 a 31.000 i l'equip ha crescut dels 54 inicials als 83 actuals.

També es va fer esment a la importància de disposar d'una unitat docent, i la futura ampliació del CAP que ha de permetre atendre millor a totes les persones usuàries.

El dissabte, es va celebrar una matinal popular amb activitats per a tots els gustos i amb la participació d'entitats de Palafrugell. El punt central era la Plaça Joan Corominas, ubicada davant del CAP. El tret de sortida va ser una tamborinada a les 9.30h, per passar a una activitat més relaxada com va ser el ioga. Vam continuar amb en Tonietti i el seu espectacle infantil. La matinal va concloure amb un vermut musical i servei de barra solidària: els diners recaptats es destinaran a l'adquisició d'un element inclusiu per al parc.

Durant tot el matí tothom qui va voler va poder participar al taller de maquillatge a càrrec de l'Associació Cultural Els Trompats.

Ja a la nit del dissabte, l'equip actual i persones que en algun moment han treballat a l'ABS van reunir-se per a fer un sopar de germanor.

Participants taula debat
Matinal popular