| Organitzatiu

Nou sistema d’avís al servei d’urgències de l’Hospital de Palamós

S’ha implantat aquesta setmana per millorar l’eficiència del sistema d’avís, la confidencialitat i el soroll a la sala d’espera

A partir d'aquesta setmana, el servei d'urgències de l'Hospital de Palamós ha implantat un nou sistema d'avís a les persones usuàries del servei.

Amb aquest nou sistema es millora l'eficiència del sistema d'avís; facilitar la orientació de les persones usuàries dins el propi servei; i agilitzar la comunicació entre l'equip assistencial i els i les pacients. Alhora, amb la implantació anonimitzada dels avisos, el sistema millora la confidencialitat i el soroll a la sala d'espera.

Nou sistema d'avís

Amb el nou sistema, quan el o la pacient arribi al servei d'urgències caldrà que s'adreci a l'admissió on li lliuraran un tiquet amb un codi. Aquest codi l'ha de guardar durant la seva estada al servei ja que la pantalla situada a la sala d'espera l'avisarà en quin moment caldrà que s'adreci a triatge, a consultes d'urgències o radiologia. Fins i tot un cop atès o atesa, també l'avisarà per tal de recollir el seu informe d'alta.

A banda de la implementació del software de gestió i les pantalles, també s'ha reforçat la senyalització de l'espai per tal de facilitar l'orientació dins el servei.

Sistema avís urgències