| Responsabilitat social corporativa

Celebrem la diada de Sant Jordi

Repartirem roses i contes als i a les nostres pacients

Sant Jordi és una de les diades més celebrades a Catalunya. Per aquest motiu, cada any, volem tenir un detall a les persones usuàries del servei d'urgències dels nostres centres i persones hospitalitzades i aconseguir així que no es quedin sense la seva rosa o llibre.

Enguany el nostre voluntariat social repartirà roses als i a les nostres pacients ingressats/des a l'Hospital de Palamós. Són roses artesanes, fetes i elaborades a mà per Elisenda Santamaria.

També regalarem un exemplar del conte "Compte amb el llop!" als nens i nenes ingressades a l'hospital, i que vinguin a visitar-se als nostres CAPs o al Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós.

El conte forma part del projecte literari "Cap infant sense conte" que té per objectiu fomentar l'hàbit i el gust per llegir des de petits i estimular la seva imaginació i creativitat i més concretament del sub-projecte "Per Sant Jordi, cap infant hospitalitzat sense conte".

A més, demà, 21 d'abril al matí també es farà una paradeta venent roses i pins, al Palamós Gent Gran, elaborades pel voluntariat de Creu Roja. Tots els beneficis aniran destinats a la compra de material per les persones residents del centre, per a fer les seves activitats plàstiques.

Totes aquestes activitats són possibles en gran part gràcies al nostre voluntariat social, que dediquen part del seu temps lliure a acompanyar, entretenir i ajudar les nostres persones usuàries. Si voleu dedicar una mica del vostre temps lliure i formar-ne part, escriviu-nos a voluntariat(ELIMINAR)@ssibe.cat

Feliç Diada!

Roses de Sant Jordi