| Organitzatiu

Quina és la millor franja horària per trucar a la nostra centraleta?

El telèfon del Centre de Programació telefònica atén trucades de dilluns a divendres de 8 a 20h.

El 972 60 92 22 és el número del nostre Centre de Programació Telefònica (CPT). Compta amb un equip estable de 10 professionals, que atenen diàriament unes 1.300 trucades.

El seu horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8 a 20h però el principal gruix de trucades es concentra durant les primeres hores del dia i els primers dies de la setmana. És per aquest motiu que a vegades se'n ressenteix l'accessibilitat i la resposta de les trucades.

A tall d'exemple, responem el 40% de les trucades entrants el dilluns, percentatge que augmenta a mesura que avança la setmana fins al 90% el divendres. Al llarg del dia, el volum de trucades també és diferent. Així, entre les 8h i les 12h del migdia, es reben el 70% de les trucades de tot el dia. En canvi, de 17 a 20h només un 10% de totes les trucades diàries.

A mesura que avança la setmana i les hores del dia, el volum de trucades baixa i per tant és més probable que les línies no estiguin tant ocupades i puguem respondre un percentatge més alt de trucades. És per aquest motiu que us recomanem, en la mesura del possible, que realitzeu les vostres trucades durant aquestes hores.

Altres formes de contacte
Us recordem que a banda del contacte telefònic, el nostre web també disposa d'un apartat d'informació i tràmits habilitat per poder realitzar les gestions en línia, sense necessitat de desplaçar-se al centre o realitzar cap trucada telefònica. Us animem a visitar-lo!

Personal CPT