Rosa García Camín nova Cap de servei de nefrologia de l’Hospital de Palamós

Relleva en el càrrec a Rosa García Osuna, després de 16 anys al capdavant del servei

Des de d'ahir, 1 d'agost, Rosa García Camín és la nova Cap de servei de nefrologia. Pren el relleu a Rosa García Osuna, que després de 16 anys al capdavant del servei es jubila dimarts vinent.

En aquests 16 anys, la Rosa García Osuna ha consolidat l'equip i el servei de nefrologia, fent-lo referent a la província a nivell assistencial i amb un alt grau d'activitat donant resposta a les necessitats dels baix empordanesos. El 2022, per exemple, es van realitzar més de 10.000 sessions de diàlisi.

Rosa García Camín és nascuda Barcelona i llicenciada en medicina i cirurgia a la Universitat de Barcelona. Posteriorment, va completar l'especialitat en Nefrologia a la Fundació Puigvert de Barcelona.

També compta amb dos màsters a la Universitat Autònoma de Barcelona; un en Malalties infeccioses i l'altre en Nutrició i alimentació clínica.

En acabar la seva residència, va ocupar el càrrec de Directora mèdica al centre de diàlisi Bonanova de Gambo Healthcare durant un període de 2 anys. En acabat, es va incorporar a la Unitat de Transplantament Renal de la Fundació Puigvert de Barcelona, durant 5 anys.

El 2006 va  començar al servei de nefrologia de l'Hospital de Palamós fins el passat abril de 2022. En últim any ha estat treballant a l'Hospital General de Catalunya al servei de Nefrologia i des d'aquest agost es reincorpora de nou a SSIBE com a Cap de servei de nefrologia.

Agraïm a Rosa García Osuna la seva implicació i dedicació al llarg de tots aquests anys al capdavant i una bona tornada Rosa García Camín en la nova etapa que inicia.

Organigrames

Rosa Garcia Camín, nova cap de servei de nefrologia de l'Hospital de Palamós, junt amb Rosa García Osuna.