Palamós Gent Gran inaugura una exposició de pintura de José Franco, usuari del centre

Es podrà veure a la planta baixa del centre fins el 31 de desembre

Des d'avui, les parets de la planta baixa de Palamós Gent Gran acullen una exposició que ens fa especial il·lusió. Es tracta de diferents pintures realitzades per un dels nostres usuaris, en José Franco.

Palamosí de naixement, en José té 67 anys i fa un temps que està ingressat al nostre centre. Professional de la construcció, a partir dels 50 anys va començar a descobrir la pintura com un mitjà per expressar-se. Va aprendre diferents tècniques de dibuix i la mescla de colors gràcies a les classes particulars, que realitzava dos dies a la setmana amb la seva professora, la Laura Teruel, també professional de SSIBE.

L'exposició podrà veure's a la planta baixa del centre des d'avui dimarts fins a finals d'any. En total, hi ha exposades 16 obres de pintura: 13 rèpliques d'obres d'altres artistes coneguts i 3 obres originals pròpies.

Professionals del centre han aprofitat la inauguració per regalar-li un set de pintures acríliques, pinzells i la paleta per animar-lo a continuar expressant el seu costat més artístic. 

A banda, d'omplir el centre de colors i humanitzar una mica més l'espai, esperem que l'exposició serveixi també per reivindicar i visibilitzar l'art com mitjà d'expressió i que té els seus beneficis per a la salut, tal com es va fer evident durant la pandèmia.

Exposició de José Franco a Palamós Gent Gran
Exposició de José Franco a Palamós Gent Gran