Nou sistema de confirmació per a les visites programades del CAP de Palamós

Entrarà en funcionament la setmana vinent, amb l’objectiu de millorar la gestió de cues i el soroll a la sala d'espera

A partir de la setmana vinent, el CAP de Palamós iniciarà un nou sistema d'avís a les persones usuàries que tinguin visites programades.

El nou sistema de notificació ajudarà a millorar l'eficiència del sistema de confirmació de visites; facilitar la orientació dins el propi centre; i agilitzar la comunicació entre l'equip assistencial i les persones usuàries.

Com funciona el nou sistema d'avís?
Quan arribeu a l'entrada del CAP, caldrà que us adreceu al tòtem per a confirmar la vostra visita, i el mateix tòtem us imprimirà un tiquet indicant la consulta on us heu d'adreçar. Un cop confirmada la visita, el o la professional que us ha d'atendre rebrà una notificació sobre la vostra arribada al centre.

Només es podran confirmar les visites des de 20 minuts abans de l'hora citada.
En aquest tòtem podreu confirmar totes les visites excepte les visites de ginecologia, llevadora i podologia, casos en què us podeu dirigir a la consulta on teniu la visita programada. Estem treballant per tal que d'aquí poc també es puguin confirmar al tòtem de l'entrada.

Un cop finalitzada al visita, el mateix tòtem us podrà proporcionar un justificant de visita.

A banda de la implementació del software de gestió, ja fa uns mesos que s'ha reforçat la senyalització del CAP per tal de facilitar l'orientació dins el centre.

Propers passos i noves ABS
Properament, s'instal·laran també pantalles a la sala d'espera per tal d'anonimitzar els avisos i per tant millorar la confidencialitat i el soroll a la sala d'espera.

En els propers mesos, aquest mateix sistema s'implantarà a la resta d'ABS de la Bisbal d'Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí.

Nou sistema de confirmació de visites