Molta sort als 64 professionals que participen a l’Oncotrail!

És el 10è any que hi participem i som l’entitat amb més equips

Aquest cap de setmana se celebrarà la 10a edició de l'Oncotrail, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell, per millorar qualitat de vida d'afectats i afectades de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

En total, la prova aplegarà gairebé 2.750 esportistes, provinents de 317 equips. A data d'avui, ja s'ha batut el rècord de donacions econòmiques de l'any anterior, amb 374.714€, una xifra que s'espera que augmenti encara més a mesura que passin els dies, ja que la plataforma de donatius continua oberta.

Aquest any l'Oncolliga Girona ha obert una botiga online amb productes i materials de running, amb l'objectiu de commemorar aquest desè aniversari. Per als corredors, també ha elaborat la banda sonora dels 10 anys a Spotify.

64 esportistes de SSIBE
D'entre tots els equips participants, destaquen els 8 equips que presenta SSIBE. Tornem a ser l'entitat que més equips hi aporta.

Aquest any, la paritat per sexes és total i hi participaran 32 dones i 32 homes. Els 8 equips són Quirúrgiques, Urgències pas a pas, Team Trail RX, Team Trail Salut, Xarel·los, Trail Nurses, Fleminguerus i Tocades per la lluna. Aquest any tenim dos equips nous, els Fleminguerus i les Tocades per la lluna.

Cal destacar també els esportistes Ramon Bos, Mario Ríos, Marc Triano i com a xofer l'Edu Roca, que no s'han perdut cap de les 10 edicions. Per contra, hi ha dos equips nous com són els Fleminguerus i les Tocades per la lluna.

A tots i a totes, molta força i quilòmetres!

Podeu fer una ullada a les dues infografies: un resum de totes 10 edicions i la d'aquest any en concret.

Equips de SSIBE 2022
Infografia 10 anys participant a l'Oncotrail
Infografia Oncotrail 2023