| Assistencial, Institucional

L’Hospital Palamós repeteix premi Top20 de Gestió Hospitalària Global

En la categoria d’hospitals generals mitjans.

L'Hospital de Palamós ha estat guardonat de nou amb el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global, en la categoria d'hospitals generals mitjans.

El guardó és especialment significatiu ja que és el segon any consecutiu que s'obté el guardó, després de l'obtingut l'any passat a Madrid. El reconeixement valora diferents indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica del centre. Aquest anàlisi es realitza amb dades que es registren de manera habitual al centre.

L'acte de lliurament es va celebrar dimarts al matí a Madrid i estava organitzat per la consultora IQVIA. L'edició d'aquest any ha tingut una participació de record de 180 hospitals privats i públics de tot l'estat espanyol.

Aquest és el setè guardó que recull l'Hospital de Palamós en els més de 20 anys de vida dels premis Top20 i el segon de forma consecutiva després del mateix premi Top20 aconseguit l'any passat.

Premis Top20       

Hospitals top20 és un programa d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, tant a centres públics com privats de tot l'estat espanyol. En aquests premis, a més d'avaluar la gestió hospitalària en general, s'analitzen sis àrees clíniques específiques de gran rellevància en l'activitat dels hospitals: Sistema nerviós, Respiratori, Cor, Cirurgia digestiva, Traumatologia i ortopèdia, i Àrea de la Dona.

Premi Top 20, 2023
7è Premi Top 20 per a l'Hospital de Palamós